Haruki Murakami, përditshmëria e së shkuarës

Lexim rret romanit “Në jug të kufirit, në perëndim të diellit” të Haruki Murakamit, botuar nga Skanderbeg Books Agim Baçi Nuk ke pse të kthesh kokën pas, – ajo që ke ëndërruar në fëmijëri është në lëkurën tënde, udhëton me ty edhe kur ti nuk ke mundur apo nuk ke dashur ta lexosh. Haruki Murakami […]

Pesë librat që të rekomandon për të lexuar Haruki Mukarami

Haruki Mukarami është një nga 100 Njerëzit më me Ndikim në Botë, i shpallur nga Time Magazinë në vitin 2015 dhe letërsia dhe shkrimi i tij po ndikon gjithnjë e më shumë që njerëzit të lexojnë disa libra të mirë. Gjatë intervistave që ka dhënë në mediat e ndryshme, bazuar në lezimet e tij, ka […]