12 librat me te mire per biznesin gjate vitit 2024

Sfidat e reja si konfliktet, tensionet, ulje-ngritjet e tregjeve apo revolucioni teknologjik kerkojne mendesi dhe mjete te reja: Lista e rekomandimeve perfshin librat me te mire per motivimin, kreativitetin, negocimin, shitjen, lidershipin, kulturen e kompanise, konkurencen, inovacionin, etj.. Çdo fillimviti sjell mundësi të reja për drejtuesit e biznesit për të transformuar organizatat e tyre. Megjithatë, […]