9 librat me te shitur te Botart tek Bukinist.al

Shtëpia botuese “Botart” është në fokus gjatë muajit dhjetor: Pjesë e saj janë edhe librat e Jetart. Po ndajmë librat më të kërkuar nga lexuesit tek Bukinist gjatë tre viteve të fundit… Shtëpia botuese “Botart” është e specializuar në letërsinë non-fiction, literaturën për fëmijë dhe botime të karakterit edukativ. Pjesë e këtij enti është tashmë […]