Konteksti i “Klithjes” si vlerë artistike

Recension rreth librit “Klithja e ndërgjegjes” e Ramadan Bozhlanit, i botuar nga shtëpia botuese “Uegen” Albert Gjoka Të vërtetat  e mëdha, dhimbjet, dramat apo tragjeditë e kanë vlerën e tyre dhe e gjejnë lexuesin e vet në çdo kohë teksa rrëfehen edhe me gjuhën e thjeshtë, por narracioni i stërholluar pa ngjarjen e peshuar mirë […]