Ndriçim Kulla, një histori e plotë dhe mirënjohje e pacenuar me SHBA

Prof. Dr. Ksenofon Krisafi Një vlerësim rreth librit “Marrëdhëniet Shqiptaro-Amerikane, një historik gjithëpërfshirës” të autorit Ndriçim Kulla, botuar në muajin janar 2017 nga shtëpia botuese Plejad Më 8 prill të vitit 1819, një anije me vela, la në molin modest të Sajadhas së Çamërisë dy amerikanë. Ishin gazetarët J. Humber dhe K. Rooth, amerikanët e […]