Një vlerë për letrat shqipe

Refleksion rreth dritëhijes së romanit “Kloroform” të autores Klara Buda, hedhur në qarkullim nga Botimet Dudaj Agron SHELE Romani “Kloroform“ i autores Klara Buda, pa dyshim që ka tërhequr vëmendjen e mbarë lexuesit shqiptar dhe të huaj, studiusve dhe eseistëve, të cilët përbrenda kësaj vepre letrare kanë gjetur atë pjesë të errët të jetës njerëzore, […]