Ky liber mund t’i sjelle Kadarese Nobelin

Cory Oldweiler* Arti nuk përfundohet kurrë, – siç vërejti Paul Valéry, – vetëm braktiset. Në epokën digjitale, muzikantët dhe regjisorët e filmave e kanë vërtetuar vazhdimisht pohimin e poetit francez përmes ri-interpretimeve, ri-regjistrimeve dhe ri-shfaqjet (shpesh të dobëta) para publikut. Por është shumë më pak e zakonshme që autorët (rishikues a là Walt Whitman) të […]