10 librat me te shitur te muajit shkurt 2024

Librat e biznesit kryesojnë shitjet gjatë muajit të kaluar. Romancat bashkëkohore dhe klasikët mbeten të pëlqyer. Kësaj radhe në top-10 më të kërkuarit tek Bukinist.al janë edhe 3 autorë shqiptarë. Na ndiqni… Muaji shkurt në tregun e librit ka mbajtur në krye librat e biznesit dhe romancat. Platforma më e madhe online e librit shqip, […]

12 librat me te mire per biznesin gjate vitit 2024

Sfidat e reja si konfliktet, tensionet, ulje-ngritjet e tregjeve apo revolucioni teknologjik kerkojne mendesi dhe mjete te reja: Lista e rekomandimeve perfshin librat me te mire per motivimin, kreativitetin, negocimin, shitjen, lidershipin, kulturen e kompanise, konkurencen, inovacionin, etj.. Çdo fillimviti sjell mundësi të reja për drejtuesit e biznesit për të transformuar organizatat e tyre. Megjithatë, […]