Sapienza: Muza e haresë te qënia femërore e Evropës së vjetër

Muzën e Haresë – një vepër e çmuar lart nga kritika dhe lexuesi – për fat të keq, pas vdekjes së autores. Jo dikur, jo disa shekuj më parë, por thjesht në vitet ’90. Autorja ndërron jetë më 1996, romani lejohet të botohet më 1998. Vlerësime për përkthimin e Aida Baros Diana Çuli Shtëpia Botuese […]