“Përralla e zezë” e Agota Kristofit, drama që tronditi ndërgjegjen

  Intervistë me Alket Çanin, botuesin e Odeon dhe përkthyesin e “Trilogjia e binjakëve” e Agost Kristof “Trilogjia e Binjakëve” e Agota Kristof, është një roman i guximshëm me një stil të pangatërrueshëm, ku lexuesit bëhen në mënyrë të pashmangshme protagonistë të një rrëfimi mizor e të paskrupuj, falë interpretimit të tyre. Një roman që […]