Pinderi: Nëse po nis një biznes të ri, të rekomandoj “Zero te Një”

Përshtypje rreth leximit të librit “Zero te Një” të Peter Thiel, një nga librat më të suksesshëm dhe të rekomanduar për start-up-et në të gjithë botën Valer Pinderi* “Eksperienca ime e punës në këto 4 vitet e fundit lidhet kryesisht me hapjen e bizneseve të reja, dhe kur fillova ta lexoja librin “Zero te Një” […]