Shpirti i trazuar në heshtje dhe thellësia e raportit baba-bijë

Lexim i romanit “Kaosi i qetë” i autorit italian Sandro Veronesi, i sjellë në shqip nga Shtëpia Botuese Toena Diana Çuli Botimet TOENA kanë hedhur në qarkullim romanin Kaos i qetë të shkrimtarit të njohur italian Sandro Veronesi. Veronesi është një nga autorët bashkëkohorë më në zë italianë, i cili është paraqitur herët me krijimtarinë […]