10 librat me te shitur te janarit 2024

Platforma më me madhe online e librit shqip, Bukinist.al sjell për lexuesit librat më të kërkuar gjatë muajit janar: Romanet e Kadaresë dhe Blushit, librat e biznesit dhe motivimit, romancat por edhe klasikët mbeten ndër më të përzgjedhurit nga lexuesit. Autori më i shquar i letrave shqipe bashkëkohore, Ismail Kadare kryesoi listat e shitjes së […]

Ky liber ka nje vlere te jashtezakonshme

Parathënie e librit “Real Estate në Tiranë”, shkruar nga Lefter Sila Prof. Dr. Arben Malaj Pata fatin që në muajt e parë te vitit 1993, si Drejtor për sipërmarrjet e vogla dhe të mesme të Tiranës, Durrësit e Kavajës, projekt i Bashkimit Europian, të njihja disa nga biznesmenët e parë të vendit tonë, midis tyre […]