Cmimet kombetare te letersise 2022 – ja 6 emrat fitues

Protagonistët kryesorë të letrave shqipe për vitin 2022 janë përzgjedhur: Stefan Çapaliku, Mira Meksi, Xhevat Lloshi, Behar Jaçaj, Olimbi Velaj dhe Edi Gogu. Ja 6 veprat që janë përzgjedhur mes prurjeve letrare të vitit të kaluar Stefan Çapaliku, Mira Meksi, Xhevat Lloshi, Behar Jaçaj, Olimbi Velaj dhe Edi Gogu janë gjashtë protagonistët kryesorë të letrave […]

10 librat me te shitur te muajit shkurt 2023

Librat për dashurinë në prag të Shën Valentinit, librat e biznesit dhe botimet e reja tërhoqën vëmendjen e lexuesit. Edhe Fjodor Dostojveski mbetet klasik i përhershëm. Top 10 librat më të shitur tek Bukinist.al gjatë muajit shkurt 2023… Platforma më e madhe online e librit shqip, Bukinist.al ka nxjerrë top-10 librat më të kërkuar të […]