Pandjeshmëria, një dukuri për shtjellime romaneske

Preç Zogaj Lexim rreth romanit “I pa(n) djeshmi” i autores Geverina Muzhaqi, botuar nga botimet Dudaj në vitin 2016 Geverina Mushaqi është një shkrimtare e re e talentuar, përkthyese nga italishtja gjithashtu,  me  njohuri të mira për letërsinë dhe për zanatin e të shkruarit  falë studimeve  që ka kryer në Universitetin “La Sapienza” në Itali […]