E vërteta e Stonerit; – të dijmë kush jemi!

Diana Çuli Lexim rreth romanit “Stoneri” John Williams-it, përkthyer nga Piro Misha dhe botuar nga IDK. The New York Times thotë se ai “është romani i përkryer, i rrëfyer e i shkruar aq bukur, dhe aq emocionues, saqë të lë pa frymë”. Botimet IDK kanë sjellë së fundmi në treg, në gjuhën shqipe një nga […]