Dr. Stavri Dajo, në hullinë e mjeshtrave të mëdhenj të përkthimit shqip

Diskutim në përurimin e librave “Zorba” të Nikos Kazantzakis dhe “ “Të jesh i bukur dhe të vdesësh”” të Kostis Palamas, përkthyer  Dr. Stavri Dajo, botuar nga “Lieteratus” Prof. Dr. Gjovalin Shkurtaj Stavri J. Dajo është doktor i shkencave historike i Universitetit “Aristoteli” të Selanikut,  studiues, përkthyes, dhe padagog i gjuhës shqipe, i njohur dhe si njeri i […]