Poezi-nderimi për 88-vjetorin e ndarjes nga jeta të Migjenit

Migjeni (13 tetor 1911 – 26 gusht 1938) është poeti dhe prozatori më novator i letërsisë së shekullit të XX, duke sjellë artin e revoltës sociale si askush tjetër. Sot është dita që Migjenin e nderojmë, në 88-vjetorin e ndarjes nga jeta. Në blogun e Bukinist kemi përzgjedhur disa poezi të cilat po i ndajmë […]