Operatori që modifikon të vërtetën- Koinçidenca

Lexim rreth romanit “Çmimi i pafajësisë”, me autor Artan Mullaj dhe botuar nga MAPO Editions Dr. Mimoza Ahmeti Janë në vazhdim përpjekjet për të gjetur “të vërtetën” :   tendosen kontradiktat dhe mospajtimet në sferën politike, por jo më pak në atë të jetës private njerëzore. Kështu për shembull, modifikimi i së vërtetës ka mbërritur pikën […]