Ky liber ka nje vlere te jashtezakonshme

Parathënie e librit “Real Estate në Tiranë”, shkruar nga Lefter Sila Prof. Dr. Arben Malaj Pata fatin që në muajt e parë te vitit 1993, si Drejtor për sipërmarrjet e vogla dhe të mesme të Tiranës, Durrësit e Kavajës, projekt i Bashkimit Europian, të njihja disa nga biznesmenët e parë të vendit tonë, midis tyre […]