Rekomandimet e “Vitrina e librit” (Top Channel) për 14-21 gusht 2016

Këtë javë “Vitrina e librit” iu rekomandon lexuesve katër libra, ku në rend të parë ka vendosur “Enigma e një fundi” e Julian Barnes. Libri që ka fituar çmimin Man Booker Prize, është përkthyer nga Ilir Baçi dhe është hedhur në qarkullim nga shtëpia botuese “Pegi” në muajin gusht të këtij viti. Ky libër rrëfen […]