Gjenia njerëzore, nudo, por e veshur me yje

“Një lexim i antologjisë poetike “Retë që shkasin atje tej, retë e mrekullueshme…” i përgatitur nga Rudolf Marku Preç ZOGAJ Kam privilegjin të kem qenë  një nxitës dhe mandej edhe redaktori i kësaj antologjie, fillesat e së cilës datojnë  rreth katër dekada  më parë. Në vitet 1978- 1979  të shekullit të kaluar, në Lezhë, në […]