Cmimet kombetare te letersise 2022 – ja 6 emrat fitues

Protagonistët kryesorë të letrave shqipe për vitin 2022 janë përzgjedhur: Stefan Çapaliku, Mira Meksi, Xhevat Lloshi, Behar Jaçaj, Olimbi Velaj dhe Edi Gogu. Ja 6 veprat që janë përzgjedhur mes prurjeve letrare të vitit të kaluar Stefan Çapaliku, Mira Meksi, Xhevat Lloshi, Behar Jaçaj, Olimbi Velaj dhe Edi Gogu janë gjashtë protagonistët kryesorë të letrave […]