12 librat me te mire per biznesin gjate vitit 2024

Sfidat e reja si konfliktet, tensionet, ulje-ngritjet e tregjeve apo revolucioni teknologjik kerkojne mendesi dhe mjete te reja: Lista e rekomandimeve perfshin librat me te mire per motivimin, kreativitetin, negocimin, shitjen, lidershipin, kulturen e kompanise, konkurencen, inovacionin, etj.. Çdo fillimviti ...
Read More

Komploti letrar ndaj biopolitikes

Foto ilustruese Përshtypje pas leximit të romanit “Komploti” i autorit Ben Blushi, hedhur në qarkullim nga shtëpia botuese “Pegi” Dr. Albert Gjoka Ben Blushi është kthyer tashmë një fenomen i pazakontë në letërsinë dhe kulturën bashkëkohore shqiptare. Jo thjeshtë nga ...
Read More

10 librat me te shitur te janarit 2024

Platforma më me madhe online e librit shqip, Bukinist.al sjell për lexuesit librat më të kërkuar gjatë muajit janar: Romanet e Kadaresë dhe Blushit, librat e biznesit dhe motivimit, romancat por edhe klasikët mbeten ndër më të përzgjedhurit nga lexuesit ...
Read More

Pse me mahniti Prilli i thyer ?

Në foto: Momentet e ndarjes se çmimeve të konkursit "Jam Liber - Ismail Kadare" në Shtëpinë Studio Kadare Përshtypje për romanin “Prilli i thyer”  i shkrimtarit Ismail Kadare, hedhur në qarkullim nga shtëpia botuese “Onufri”. Me këtë përshtypje nxënësja Marie ...
Read More